লাচ্ছি / lassi


উপকরণঃ দই ১কাপ, ঠান্ডা পানি ১কাপ, গোলাপ জল ২চা চামচ, চিনি২টেবিল চামচ।

প্রস্তুত প্রণালিঃ
দই ফেটে ঠান্ডা পানি ও চিনি মিশান। দই মিষ্টি হলে চিনি কম মেশাবেন। গোলাপ জল ও বরফ কুচি দিয়ে পরিবেশন করুন।       
SHARE

Milan Tomic

Hi. I’m Designer of Blog Magic. I’m CEO/Founder of ThemeXpose. I’m Creative Art Director, Web Designer, UI/UX Designer, Interaction Designer, Industrial Designer, Web Developer, Business Enthusiast, StartUp Enthusiast, Speaker, Writer and Photographer. Inspired to make things looks better.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment